U bevindt zich hier:WieKiest»Kies Cultuur»Kies Diversen»Ilse de Lange naar Eurosongfestival 2014


Ilse de Lange naar Eurosongfestival 2014

  Ilse de Lange naar Eurosongfestival 2014

  In het jaar 2014 zal het Eurosongfestival worden gehouden in de Deense hoofdstad Kopenhagen. In deze stad wordt het Eurosongfestival gehouden omdat in de vorige editie van het festival de Deen Emmylie de Forest had gewonnen met het nummer Only Teardrops. Vorig jaar heeft Anouk laten zien dat ze met het nummer Birds een hoge positie kon halen. In 2014 zal Ilse de Lange samen met Waylon Nederland vertegenwoordigen en proberen om het festival naar Nederland te halen. Zal het Ilse de Lange en Waylon lukken om de prijs binnen te slepen? Welk nummer gaan Ilse en Waylon zingen? Wordt het een country nummer?

  Gaat Ilse de Lange Nederland vertegenwoordigen?

  Het is nog niet zeker wie Nederland naar het Eurosongfestival gaat sturen. De Tros zal op 25 november officieel bekend maken wie er in 2014 naar Kopenhagen zal afreizen. Waarschijnlijk zal het Ilse de Lange worden aangezien de geruchten op dit moment erg sterk zijn. Geruchten zijn natuurlijk nooit helemaal accuraat al zijn ze vaker juist dan onjuist. In het programma RTL Late Night liet Ilse de Lange onbewust misschien al een beetje doorsluimeren dat ze voor Nederland zal gaan zingen. 

  Gaat Ilse de Lange alleen naar Kopenhagen?

  We weten natuurlijk nog niet zeker of Ilse een nummer zal gaan zingen in Denemarken maar veel bekende Nederlanders denken het al wel zeker te weten. Roddelkoning Albert Verlinde denkt het in ieder geval al wel zeker te weten: Ilse gaat naar Denemarken! Cornald Maas, één van de commentatoren van het Eurosongfestival, weet het in ieder geval al wel. Hij is altijd al zeer betrokken bij het Eurosongfestival. Via een tweet liet Cornald al een tipje van de sluier zien, echter wel één met een twist. Hij liet weten dat de Nederlandse inzending naar Denemarken anders zal zijn dan we met z'n allen op dit moment denken. Zal het dan toch iemand anders zijn dan Ilse? Zal het een combinatie inzending worden?

  Ilse en Waylon?

  Als Ilse naar Denemarken zal afreizen is er ook kans dat ze samen met een andere artiest Nederland zal gaan vertegenwoordigen. Volgens de geruchten is Waylon dan de meest logische keuze. Waarom? Waylon heeft al eerder samen opgetreden met Ilse en daarom is het logisch dat er direct aan hem wordt gedacht. We zullen het allemaal zien en horen op 25 november 2013.

  Is Ilse goed genoeg?

  We weten natuurlijk nog niet voor de 100% zeker of Ilse wel naar het ESF zal gaan, toch stelt men zich oo al de vraag of Ilse wel goed genoeg is om überhaupt een hoge positie te halen. Is Ilse goed genoeg om de Europeanen over de streep te trekken? Qua ervaring zit ze in elk geval goed. Ook qua looks zal ze in de smaak vallen. Met haar prachtige blonde haren en blauwe ogen is ze het ultieme Nederlandse boegbeeld en visitekaartje. Misschien is het ook wel een logisch vervolg om na Zweden en Denemarken het festival in 2015 in Nederland plaats te laten vinden. We zullen het gaan zien!

  Laatst aangepast op donderdag, 09 oktober 2014 23:52

  Gerelateerde artikelen

  Laat een reactie achter op dit artikel

  Weet jij meer over dit onderwerp? Plaats dan hier je toevoeging!